Fit przepis na Murzynka
Fit przepis na Murzynka– składniki
-
Jajko
-
Mąka 35g
-
Kakao naturalne 15g
-
Delma 10g
-
Ugotowany burak 110g
-
Słodzidło ( może być erytrol, słodzik, aromat czy cukier co chcecie i w jakiej ilości - dosładzamy najpierw w ilości Np 3/4 łyżki i próbujemy masy, potem ewentualnie dosładzamy. Ja wybrałam aromat czekoladowy)
Fit przepis na Murzynka– przygotowanie
-
Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni.
-
Wszystkie składniki oprócz białka jaj wystarczy zblendować.
-
Białko ubijamy na sztywna piane delikatnie łączymy z reszta masy i wlewamy z naczynie (u mnie pojemność 0.5l).
-
Pieczemy Ok 20min.
Oto prosty przepis na łatwy w przyrządzeniu Fit Murzynek. Niezbędne fit produkty znajdziecie w naszym sklepie. Smacznego!