Fit przepis na Proteinowe racuchy- składniki

  • jabłko jedno giga lub dwa mniejsze

  • 65g białka jaj lub całe jajko

  • odżywka białkowa 30g smak słony karmel

  • 1/3 proszku do pieczenia

  • 10g proszku budyniowego smak śmietankowy/waniliowy (opcjonalnie coś do posłodzenia)

  • coś do smażenia

Fit przepis na Proteinowe racuchy- przygotowanie

  1. Jabłka kroimy w paski ok 0.5cm i wycinamy środki lub w plasterki.

  2. Wszystkie składniki mieszamy na gładka masę.

  3. Jabłka obtaczamy w cieście i smażymy na rozgrzanej, lekko natłuszczonej patelni i pod przykryciem. Uwaga tylko przy przewracaniu, żeby nie oderwać jabłka od ciasta - tu smażenie pod przykryciem będzie pomocne.

Oto prosty przepis na łatwe przyrządzeniu Fit Proteinowe racuchy . Niezbędne fit produkty znajdziecie w naszym sklepie. Smacznego!