Fit przepis na Chlebek bananowo-orzechowy
Fit przepis na Chlebek bananowo-orzechowy- składniki
-
200g dojrzałego banana
-
100g skyra naturalnego
-
65g mąki kukurydzianej
-
30g odżywki białkowej (tutaj Salted Caramel Rule1)
-
25g kremu ciasteczkowego Strefa Smaku - będzie chrupać
-
1 żółtko
-
1/2 łyżeczki pdp
-
Opcjonalnie: kilka kropli aromatu, słodziki
Fit przepis na Chlebek bananowo-orzechowy- przygotowanie
-
Mokre składniki poza białkami jaj blendujemy na gładko.
-
W oddzielnym naczyniu mieszamy ze sobą suche, po czym łączymy obie masy.
-
Białka jaj ubijamy na sztywno i delikatnie mieszamy z masą.
-
Można posypać z wierzchu migdałami, ułożyć plasterki banana.
-
Pieczemy ok 50min w 150 stopniach (sprawdzamy patyczkiem).
Oto prosty przepis na łatwy w przyrządzeniu Sernik krówkowy . Niezbędne fit produkty znajdziecie w naszym sklepie. Smacznego!
Przepis i zdjęcie autorstwa Magdaleny Pasternak