Fit przepis na MILKA CHOC&CHOC – składniki

Biszkopt:

Masa:

Polewa:

  • 40g jogurtu skyr

  • 20g czekolady mlecznej (może być ta o zmniejszonej ilości kalorii, bez cukru)

Fit przepis na MILKA CHOC&CHOC – przygotowanie

  1. Białka oddzielamy od żółtek i ubijamy je na sztywno z erytrytolem

  2. Ubite białka delikatnie łączymy z żółtkami i mąką

  3. Masę przelewamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w 180*C przez 20 minut

  4. Biszkopt studzimy, a następnie przekrajamy na pół

  5. Budyń gotujemy na mleku z erytrytolem

  6. Po wystygnięciu budyniu mieszamy go z odżywką białkową

  7. Masę budyniową wylewamy na przecięty biszkopt i przykrywamy drugą częścią, całość chłodzimy

  8. Czekoladę rozpuszczamy i studzimy, a następnie łączymy ze skyrem

  9. Polewę czekoladową wylewamy na ciasto i studzimy


Oto prosty przepis na łatwy w przyrządzeniu Fit MILKA CHOC&CHOC. Niezbędne fit produkty znajdziecie w naszym sklepie. Smacznego!